Back to blog overview

Fresh and Confident, for good!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, Boombrush heeft een nieuwe look! Na maanden van hard werken achter de schermen, aan onze nieuwe huisstijl, hebben we eindelijk onze nieuwe website en merk kunnen lanceren. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! Het past namelijk nóg beter bij wie we zijn en wat we voor jou, als Boombrush gebruiker, willen betekenen.

Je mondzorg kan jou helpen om je zelfvertrouwen te vergroten, en als je met zelfvertrouwen door het leven gaat, kan dit alles een stuk positiever maken. Meer lachen, meer kletsen, flirten en je nog vaker heel goed voelen. Wij willen je daarbij helpen. Door je te voorzien van de juiste mondzorg producten, een stralende glimlach en dat alles op een makkelijke en leuke manier, wordt iedereen fresh and confident, for good!

Maar, géén zorgen! Onze producten en onze website hebben dan wel misschien een ander uiterlijk, de werking van onze processen worden alleen maar beter. Wij zijn hier namelijk voor jou. Wij zijn er om jouw mond gezond en fris te houden door dit op een juiste manier én voor iedereen te doen. Jij staat als klant dus nog steeds op nummer 1. Natuurlijk doen we dit alles met het milieu in ons achterhoofd. 
De bekende Refill krijgt een andere naam: Repeat!. We doen er alles aan om onze service alleen maar beter te maken. Je krijgt elke 4, 8 of 12 weken je frisse borstelkopje en/of je Paste thuisbezorgd. Ook kan je nog steeds je gebruikte borstelkopjes en lege tubes met ons recyclen. Dit maken we makkelijker doordat we binnenkort in je account de optie bieden een recyclebag toe te voegen wanneer jij dat wilt. Zo kunnen we samen bijdragen aan het verkleinen van de hoeveelheid plastic afvalbij het huisvuil. Wij zijn namelijk het enige tandenborstelmerk ter wereld dat zelf zijn borsteltjes recyclet. The Good Way dus! 

We blijven bezig om slimme dingen te doen met het gerecyclede plastic. We hopen snel producten van gerecycled plastic toe te voegen aan ons assortiment. We vinden het belangrijk keuzes te maken die goed voelen en te werken met partners die goede dingen doen. Daarover vertellen we later graag nog veel meer. Op de goede manier kunnen wij iedereen onze mondzorg bieden en kunnen wij, samen met jullie, écht trots zijn op Boombrush.