Back to blog overview

Boombrush wint Emerce 'Startup of the year 2023'!

Boombrush is tijdens de Website van het Jaar-verkiezing van Emerce uitgeroepen tot ‘Start-up of the Year 2023’. Emerce, het platform voor online retail, beoordeelt jaarlijks de beste websites in 38 categorieën. De verkiezing is daarmee de grootste online publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Duizenden websites worden beoordeeld door een ervaren en onafhankelijk jurypanel, waarna er bijna 500.000 stemmen door consumenten zijn uitgebracht.

Dit jaar zijn er drie nieuwe juryprijzen, waaronder ‘Start-up of the Year’. Op donderdag 23 november werd deze award tijdens een feestelijke avond door Humberto Tan overhandigd aan Steven Koopmans, CEO van Boombrush.

"We zijn ontzettend trots op het winnen van 'Start-up of the Year 2023', de ultieme erkenning voor ons harde werk in het afgelopen jaar aan onze nieuwe branding en website", aldus Steven Koopmans.

Revolutie in mondzorg

Start-up Boombrush is in 2019 opgericht door Kim Hiemstra en Elias van der Linden met de missie om mondverzorging leuker en bewuster te maken. Het duurzame tandenborstelmerk ontwikkelde een elektrische tandenborstel met een batterijduur van 90 dagen, waardoor hij jarenlang gebruikt kan worden en minder impact heeft op het milieu.

Boombrush heeft daarnaast een eigen recycleprogramma. Bij aankoop ontvang je een recyclezak waarin je acht Boombrush borstelkopjes of tandpastatubes kunt verzamelen en kosteloos kunt retourneren, waarna deze volledig gerecycled worden. Borstelkopjes van standaard elektrische tandenborstels worden na een aantal weken weggegooid waardoor de berg met plastic afval ieder jaar groeit. Boombrush is verkrijgbaar als starterskit of via een abonnementsvorm waarbij je iedere paar weken nieuwe borstelkopjes en tandpasta ontvangt.