Retour à l'aperçu du blog

De grote inruilweken

Bij Boombrush zijn we altijd op zoek naar manieren om de wereld een stukje beter en duurzamer te maken, en deze Earth Day hebben we iets heel bijzonders voor je in petto: onze inruilweken! Van 29 maart tot en met 22 april nodigen we je uit om deel te nemen aan onze speciale actie, waarbij je je oude tandenborstel kunt inruilen voor een flinke korting op een gloednieuwe Boombrush.

Green Friday was een groot succes!

Wij geloven in bewust en duurzaam consumeren. Tijdens Green Friday gaven we je daarom al de kans om je oude tandenborstel in te ruilen voor een Boombrush. Tijdens deze campagne hebben we al jullie oude tandenborstels gerecycled. Wat was het een succes! We kregen fijne reacties en jullie hebben massaal je oude tandenborstels door ons laten recyclen.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Vul het formulier in waarin je ons aangeeft welke tandenborstel je wilt recyclen. Wij berekenen jouw inruilkorting op een nieuwe duurzame Boombrush en sturen deze naar je email. En het beste van alles? We zorgen ervoor dat je oude tandenborstel op de juiste manier wordt gerecycled, zodat hij niet eindigt als zwerfafval op een stortplaats of in de oceaan.

Door mee te doen aan de inruilweken maak je niet alleen een bewuste keuze voor je eigen mondgezondheid, maar zorg je ook dat jouw oude tandenborstel goed terecht komt en je er een betere duurzame optie voor terug krijg. Dus waar wacht je nog op? Ruil vandaag nog je oude tandenborstel in!

Waarom dan wel een Boombrush?

Omdat het jouw laatste tandenborstel ooit is! Onze batterij gaat 90 dagen mee, waardoor je hem veel minder vaak hoeft op te laden. En als er ooit iets mee gebeurt, repareren of vervangen we hem kosteloos. Je gebruikte borstelkopjes recyclen we kosteloos met ons unieke recycleprogramma. Doe mee aan de inruilweken en maak een bewuste en duurzame keuze. Het is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet!