We are here to make you fresh, confident and positive for good.

we are here

Samen is alles leuker, daarom zijn wij er altijd voor jou, altijd bereikbaar en altijd benaderbaar. Wij zitten in de wedstrijd om samen met jou het leven fris, vol zelfvertrouwen en goed te maken.

to make you fresh

We zijn altijd bezig om voor jou de beste producten te ontwikkelen om jouw mond zo fris en goed mogelijk te verzorgen. Dit doen we omdat we geloven dat een frisse glimlach je helpt fris je dag te beginnen en vol zelfvertrouwen elke uitdaging tegemoet te gaan.

confident and positive

Een frisse en gezonde glimlach geeft je zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen om je te uiten, je uit te spreken en vooral om het beste uit jezelf te halen

for good

We zorgen dat alles wat we maken duurzaam, recyclebaar en gezond is. We gebruiken goede materialen, denken uitgebreid na over duurzame verpakking en verzending en recyclen alles wat we terug krijgen zelf. We zijn er namelijk niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen. We doen alles op de goede manier, voorgoed.

onze

filosofie

Boombrush. So fresh. So good.
Mensen met zelfvertrouwen zijn optimistischer over het leven. Zelfvertrouwen begint met een frisse en gezonde mond die je de moed geeft om je uit te spreken, te lachen en intiem te zijn.

Maar we moeten meer doen dan je fris en zelfverzekerd maken. We moeten het doen op een manier die ook het milieu helpt.

Bij Boombrush zorgen we voor jouw frisheid - op de juiste manier. Wij leveren milieuvriendelijke mondzorgproducten en diensten voor iedereen. Als we denken dat het beter kan, zullen we dat altijd doen.

We dagen de traditionele mondverzorgingsindustrie uit met innovatie - door opnieuw te bedenken voor wie ze zijn; altijd met het milieu in gedachten.

‘innovation for good’

Uncompromising & Aware

Optimisitic & Confident

Honest & Clear

Collaborative & Creative

Uncompromising & Aware

Optimisitic & Confident

Honest & Clear

Collaborative & Creative

onze mensen

things are so much better when we’re in it together

Wij zijn jouw optimistische vriend. De dromer. De weldoener. Bij ons draait alles om pure eenvoud en geluk. Dit zijn de glimlachen achter Boombrush:

Kim - Marketing Manager

Ik ben dit avontuur 4 jaar geleden begonnen met de gedachte dat mondverzorging leuker en makkelijker moet kunnen. Boombrush is er voor iedereen, helpt je bij het ontwikkelen van een betere routine en gaat plastic afval tegen. Wij willen het op de goede manier doen, dus doen we wat goed voelt. Dat is waar ik dagelijks voor opsta.

Steve - General Manager

Ik was op slag verliefd op Boombrush omdat ik me al jaren erger aan het plastic dat ik dagelijks verspil bij mijn poetsroutine en omdat alle merken zo enorm op elkaar lijken. Ik begin en eindig iedere dag met het poetsen van m’n tanden, dus dat moment mag best wat leuker, en makkelijker. Boombrush doet dat op de goede manier!

Thomas

De mond is één van de meest intieme zones van de mens. Goede, pure en eerlijke producten dragen bij aan zelfvertrouwen en positiviteit.

Liefs,
Team Boombrush

the

good way

werken met bewuste partners

We werken alleen met partners die duurzaamheid en positiviteit hoog in het vaandel hebben.

keuzes die goed voelen

Bij iedere keuze toetsen we of het goed genoeg voelt voor ons om er mee door te gaan.

zoveel mogelijk recyclen

We gebruiken alleen hoogwaardige en recyclebare materialen. En die recyclen we zelf. Want alleen zeggen dat het recyclebaar is, is niet genoeg.

we zijn er voor iedereen

Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt, welke voorkeuren je hebt of welke overtuigingen voor jou belangrijk zijn. We hebben respect en liefde voor iedereen! Dus vooral voor jou.

we do good.

meer over

Boombrush

Recycling

Help mee en zorg dat we niets weggooien

Repeat

Onze service op het gebied van mondzorg