Alles over de

Boombrush

Wij beloven dat de Boombrush jouw laatste tandenborstel ooit is, maar dan dien je hem natuurlijk wel goed te gebruiken en verzorgen. Daarom staat hier alles wat je moet weten over jouw Boombrush.

hoe te poetsen met

the brush?

Gebruik de Boombrush zoals een normale tandenborstel met een lichte hoek tegen het tandvlees (± 45°) en vermijd te veel druk. Het kan een paar dagen duren om aan de techniek te wennen, maar daarna wil je niets anders meer.

Verzorgingstip: duw niet te hard tijdens het poetsen
Hard poetsen is niet nodig! De 40.000 vibraties van de Boombrush zorgen voor voldoende reinigingskracht. Zorg wel dat je het borstelkopje regelmatig vervangt. Te lang doorgaan met hetzelfde kopje of te hard duwen verslechtert de kwaliteit. Vertrouw op de Boombrush en laat deze het werk doen!

hoe werkt

the brush?

Een ruimte tussen het kopje en de borstel brengt de trillingen over. Het kopje zit daarom stevig op de borstel bevestigd. Vervang het kopje elke 8 weken voor de beste reiniging. Verwissel het kopje rechtop zonder draaien of buigen.

Verzorgingstip: zo verwissel jij je borstelkopje
Verwijder het oude borstelkopje recht omhoog om te voorkomen dat het pinnetje verdraait en de trillingen verminderen. Plaats het nieuwe kopje rechtop en zorg ervoor dat het correct uitgelijnd is met de knop en symbolen aan de voorkant om optimale trillingen te behouden.

de knop van

the brush

Druk kort op de knop om de borstel aan te zetten en van stand te wisselen. Hij onthoudt de laatste stand. Houd de knop 2 seconden ingedrukt om de borstel kort aan of uit te zetten. De borstel stopt automatisch na 4x30 seconden. De timer geeft aan dat je van kant kan wisselen.

Verzorgingstip: voorkom kalk rondom de borstel
Na gebruik is het belangrijk om de knop goed droog te houden en eventuele resten te verwijderen om de functionaliteit te behouden. Bewaar de borstel op een goed geventileerde, droge plek om kalkophoping te voorkomen. Hierdoor beschadigt de knop niet.

vijf verschillende

standen

  • Algemene stand
  • Zachte vibraties voor gevoelige tanden
  • Masserende stand voor tong of tandvlees
  • Afwisselende vibraties
  • Krachtige stand om tandplak te verwijderen

Verzorgingstip: houd de houder goed schoon

Om ervoor te zorgen dat je Boombrush optimaal blijft trillen, maak je eens per twee weken het tussenstuk tussen de houder en het borstelkopje schoon. Dit voorkomt ophoping van tandpastaresten en kalk, wat de trillingen kan belemmeren. Haal het kopje los van de body, spoel het met water schoon, droog alles goed af en zet het kopje terug op de body.

de batterij van

the brush

Bij levering is de batterij voor ongeveer 70% opgeladen. De indicator wordt rood als de batterij bijna leeg is, daarna gaat hij nog 2 weken mee. Mocht de batterij volledig leeg zijn (0%), dan schakelt de borstel pas weer in bij 2/3e lading. Opladen duurt 4-6 uur en de indicator verandert dan van rood naar groen. Tijdens het opladen kan de borstel niet worden gebruikt. 

Verzorgingstip: laad hem enkel op indien nodig
Gebruik bij het opladen het snoertje en een DC 5V 1A adapter, dus geen snelladers. Dat is het beste voor de batterij.

doet je brush het opeens

niet meer?

Probeer dan één of meerdere van de volgende stappen: 

  • Controleer of je borstelkopje goed op de body zit. 
  • Maak hem schoon en laat volledig drogen. 
  • Houd de knop 10 seconden ingedrukt om de batterij volledig te ontladen. 
  • Laad je borstel volledig op.

Verzorgingstip: laat je Boombrush niet vallen

Logisch denk je, maar het komt toch voor. Doordat je de brush maar 4 keer per jaar hoeft op te laden, hebben wij een oplaadstation weggelaten. Zet je Boombrush stevig neer om vallen te voorkomen en kunt blijven genieten van de brush.

start met

recyclen

Je kunt een recyclezakje toevoegen aan je volgende levering met ons Repeat abonnement om ervoor te zorgen dat onze producten op de juiste manier worden gerecycled en een nieuw leven krijgen.

altijd voorzien met

repeat

Met Repeat ben je altijd voorzien van een fris borstelkopje en voldoende tandpasta. Pas je Repeat aan op de website naar jouw wensen. Nog geen Repeat? Activeer het nu met één druk op de knop!

Let op: Dit product voldoet aan de normen voor elektromagnetische apparaten. Als je een pacemaker of ander geïmplanteerd apparaat hebt, raadpleeg dan eerst je arts voor gebruikt.

vragen of opmerkingen

over Boombrush?

Support

Wij helpen je graag op werkdagen binnen 24 uur.

FAQ's

Check de FAQ's voor direct antwoord op je vragen.