Garantie voorwaarden

We zijn zo zeker van de kwaliteit van onze tandenborstels dat we een fabrieksgarantie van 2 jaar bieden. Maar om dit te kunnen garanderen, is het belangrijk dat je jouw Boombrush goed verzorgt.

Dit betekent dat als jij je tandenborstel verwaarloost en je borstel tekenen van slecht onderhoud vertoont, dit mogelijk niet onder de garantie valt. Denk hierbij aan:
- Tandpastaresten / slecht schoonmaken
- Schade door vallen of stoten
- Agressief wisselen van borstelkopjes
- Gebruik van verkeerde lader
Let op: de garantie is enkel van toepassing op de functionaliteit van de tandenborstel, niet op esthetische zaken. Wil je weten hoe je jouw borstel goed onderhoudt? Dat lees je hier!

Boombrush levenslange garantie

Maar wacht, er is meer: Als je bij Boombrush een Repeat afsluit, bieden we je ook levenslange garantie aan. Ja, je leest het goed. Levenslang! Heb je nog geen Repeat? Sluit die hier af. Zo kun jij je leven lang goed zorgen voor je gebit en blijven genieten van een prachtige glimlach!

Let op! Om aanspraak te maken op de levenslange garantie van Boombrush, hanteren wij de regel dat je de Repeat binnen 3 maanden na aanschaf dient af te sluiten. Niet alleen ben je dan voor het leven gedekt, maar je hoeft je ook nooit zorgen te maken over het opraken van borstelkopjes.

Een levenslange garantie betekent ook echt zolang je leeft (of totdat wij stoppen met het maken van tandenborstels). Natuurlijk geldt ook hier - je komt niet in aanmerking voor de garantie als je niet goed voor je Boombrush zorgt. Dit omvat het laten ophopen van tandpastaresten, laten vallen, agressief wisselen van borstelkoppen of het gebruik van de verkeerde oplader. Dit klinkt misschien allemaal ondenkbaar, maar helaas zien we het allemaal in de praktijk gebeuren. Kortom, als jij goed voor je Boombrush zorgt, zorgt hij ook goed voor jou! Indien jouw tandenborstel kapot gaat na 2 jaar dan betaal je alleen de verzendkosten (€7,50) voor een nieuwe en het retourneren van de oude. We versturen je alleen de handle, heb je ook een nieuwe laadkabel nodig, zijn de kosten 8 euro.


Geen Garantie?

Mocht je garantie zijn verlopen of is je tandenborstel kapot gegaan door verkeerd gebruik of onderhoud, willen we toch graag dat je met Boombrush kan blijven poetsen en bieden we je graag een alternatieve oplossing aan. Zo kun je toch blijven genieten van een schoon gebit. Fijn toch? Neem contact op met onze Support kanjers of vul direct het formulier in, en we vinden samen een goede oplossing.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Wij vragen je om ons formulier in te vullen.
  2. Om garantiegevallen zo snel mogelijk te kunnen behandelen vragen we niet om de borstel eerst naar ons toe te sturen maar om zelf een video te maken, zodat we gelijk het probleem kunnen beoordelen. Wel zo prettig voor iedereen!
  3. Je ontvangt binnen 24 uur reactie op jouw inzending.

60 dagen uitproberen?

De eerste 60 dagen na aankoop van je Boombrush, kun je deze kosteloos uitproberen. We begrijpen dat sonisch poetsen voor velen even wennen kan zijn. Mocht je binnen 60 dagen toch niet overtuigd zijn, dan kun je contact opnemen met de toppers van onze support of gelijk ons retour formulier invullen. Zij helpen je dan verder met je retour. Na dag 60 vervalt helaas onze geld terug garantie, maar hopen we dat je er iemand anders gelukkig mee kan maken. Het kan na verzending van de tandenborstel tot 21 dagen duren voordat je het geld terug op je rekening hebt.

Retourzending

Je dient de borstel terug te sturen in de originele doos inclusief de originele accessoires. Je mag ook gebruik maken van een PostNL brievenbus doos (LxBxH 370 x 260 x 30) of andere brievenbusdoos/enveloppe. Wilt of kunt u dat niet, kan u zelf zorg dragen voor aan pakketzending, of brengen wij achteraf € 7,50 in rekening voor de verzending. Dit geldt zowel voor retouren als voor defecten.