Warranty terms & conditions

We zijn zo zeker van de kwaliteit van onze tandenborstels dat we een fabrieksgarantie van 2 jaar bieden. Maar net als bij een andere verzekering gaat dit niet op als je niet goed voor je Boombrush zorgt.

Dit betekent dat als jij je tandenborstel verwaarloost en je borstel tekenen van slijtage of slecht gebruik vertoond (denk aan tandpastaresten, schade door stoten, agressief wisselen van borstelkopjes), dit niet onder de garantie valt. Ook raden we af om fast-chargers te gebruiken. Deze beschadigen namelijk de batterij en daarmee de levensduur hiervan. Wil je weten hoe je je borstel wel goed onderhoudt? 

 

Dat lees je hier

 

Maar wacht, er is meer! Als je bij Boombrush een Repeat afsluit, bieden we je naast altijd een vers borstelkopje ook levenslange garantie. Ja, je leest het goed. Levenslang! Hiervoor hoef je simpelweg een Repeat af te sluiten via onze website. Dan kun jij je leven lang goed zorgen voor je gebit en blijven genieten van een prachtige glimlach! 

Boombrush levenslange garantie

Een levenslange garantie betekent ook echt zolang je leeft (of totdat we stoppen met het maken van tandenborstels, wat het eerst komt). Maar natuurlijk geldt ook hier - je komt niet in aanmerking voor de garantie als je er niet goed voor zorgt. Dit omvat het laten ophopen van tandpastaresten, laten vallen op de vloer, agressief wisselen van borstelkoppen of het gebruik van de verkeerde oplader. Dit klinkt misschien allemaal ondenkbaar, maar helaas zien we het allemaal in de praktijk gebeuren. Kortom, als jij goed voor je Boombrush zorgt, zorgt hij ook goed voor jou!

Om de levenslange garantie te krijgen, hoef je alleen maar je binnen 3 maanden aan te melden voor Boombrush Repeat na aankoop van je tandenborstel. Niet alleen ben je dan voor het leven gedekt, maar je hoeft je ook nooit zorgen te maken over het opraken van borstelkopjes. Een win-winsituatie.

Oplossingen

Als je tandenborstel kapot gaat onder garantie vervangen we hem voor je! Mocht je garantie zijn verlopen of is je tandenborstel kapot gegaan door verkeerd gebruik of onderhoud, willen we toch graag dat je met Boombrush kan blijven poetsen. Dan bieden we je graag een alternatieve oplossing aan. Zo kun je toch blijven genieten van een schoon gebit. Fijn toch? Neem contact op met onze Support kanjers, en we vinden samen een goede oplossing.

Bovendien kun je de oude naar ons terugsturen en dan zorgen wij ervoor dat deze gerecycled wordt en een nieuwe bestemming krijgt. 

60 dagen uitprobeergarantie

Gedurende de eerste 60 dagen na je aankoop, kun je de Boombrush kosteloos uitproberen. Dit doen we zodat je kunt kijken of onze tandenborstel bij je past. Want we begrijpen ook dat het soms gewoon niet klikt met je tandenborstel. Mocht je er binnen de 60 dagen achter komen dat het toch niet bij je past, kun je contact opnemen met de toppers van onze support. Zij helpen je dan verder met je retour. 

 

Contact met supportMocht je er na 60 dagen achter komen dat de Boombrush toch niet een “match made in heaven" is, kan je hier bijvoorbeeld iemand anders blij mee maken.