Consumentenbond test

the Brush

Boombrush groeit elke dag. Met 100.000+ brushers wordt dat succes ook door de Consumentenbonden opgemerkt. Lees hieronder de uitslagen van onze elektrische tandenborstel!

of reviews

Duitse Consumentenbond

uitslag:

In 2023 testte de Duitse Consumentenbond Stiftung Warentest onze elektrische tandenborstel in hun jaarlijkse warentest. Boombrush kreeg daar een mooie gemiddelde score die past bij het minimalistische concept van de brush. Zo leveren wij bijvoorbeeld geen laadstation omdat we minder plastic willen gebruiken en onze borstel slechts eens in de 3 a 4 maanden opgeladen hoeft te worden. Hierdoor scoren we op gebruikersgemak wat lager.

Waar we enorm trots op zijn is dat we uit de Duitse test zijn getest als de borstel met het beste poetsresultaat! Dat is natuurlijk waar het uiteindelijk voor ons om gaat: op duurzame wijze een schoon gebit. 

Nederlandse Consumentenbond

uitslag:

Van de Nederlandse Consumentenbond hebben we een lagere score gekregen. De weging van het gemak (zoals het ontbreken van een laadstation) telde zwaar mee, waardoor onze score harder naar beneden ging.

Verdere testresultaten kunnen we helaas niet inzien, omdat deze niet gedeeld worden met zowel de consument als Boombrush zelf. We zijn ontzettend trots dat de bond ons heeft getest, maar wat minder blij met het grote verschil tussen de oordelen van de Duitse en Nederlandse Consumentenbond. 

wij houden van

transparant

Onze toewijding aan transparantie betekent dat we alle testresultaten openlijk met jullie delen, ongeacht of ze positief of negatief zijn. Je kunt ze hier vinden:

Nederlandse Consumentenbond
Duitse Consumentenbond: Stiftung Warentest Ausgabe 02-2023

geef ons

jouw mening!

Wij blijven natuurlijk ons best doen om jou te voorzien van de best poetsende en meest duurzame elektrische tandenborstel én horen graag jouw mening!

Probeer de brush 60 dagen thuis uit zodat je het zelf kunt ervaren en laat het resultaat aan je tandarts zien. Wij zijn benieuwd naar je feedback!

wat de brushers

over ons zeggen

of reviews