Terug naar blogoverzicht

De voordelen van een tandenborstel met abonnement

Eerlijk, hoe lang gebruik jij het opzetstukje van je tandenborstel voordat je deze vervangt voor een nieuwe? Grote kans dat jouw antwoord op deze vraag is: te lang. Maar hoe komt dat dan? Terwijl je aan het poetsen bent denk je waarschijnlijk wel eens dat je opzetstukje toe is aan vervanging. Maar zodra je de borstel uit zet, ben jij deze gedachte ook weer vergeten. Wat je hiertegen doet? Neem een tandenborstel met Refill abonnement. Waarom? Dat lees je hier.

Zonder nadenken een nieuw borstelkopje op je deurmat

Bij het plaatsen van je bestelling krijg je de keuze tussen een tandenborstel met of zonder abonnement. Kies je voor een borstel zonder abonnement, dan is de kans groot dat je het kopje te lang gebruikt. Zorg beter voor je gebit en kies een tandenborstel met een abonnement op de borstelkopjes. Zo vergeet jij nooit je borstelkopje op tijd te vervangen!
Maar wat kun je verwachten van een BOOMBRUSH? Ervaar sonisch poetsen met vijf verschillende standen. Met een korte druk op de knop wissel je van stand en met een lange druk zet je de borstel uit. De borstel onthoudt in welke stand je hem hebt gezet. Bovendien hoef je de borstel maar 4 keer per jaar op te laden!