Terug naar blogoverzicht

Ontdek de BOOM Paste!

Je steentje bijdragen aan het milieu, een gebit die nog nooit zo schoon en fris was én besparen op een wandeling naar de drogist. Met de BOOM Paste krijg je het allemaal!


Wil je de BOOM Paste direct toevoegen aan je Refill plan, doe dat hier! Lees vooral verder voor meer informatie over de BOOM Paste.


Na maanden testen, proeven en poetsen lanceren wij hierbij onze eigen tandpasta! Dit is zonder twijfel de tandpasta die jij al die tijd gemist hebt. Waarom? De BOOM Paste heeft een milieuvriendelijke tube die 100% recyclebaar is en die er voor zorgt dat jij nooit te veel tandpasta gebruikt en bevat alles wat je nodig hebt voor een fris en gezond gebit. De BOOM Paste is daarnaast ook milieubewust omdat het, in tegenstelling tot andere tandpasta, geen microplastics bevat! Genoeg voor maarliefst 60 dagen poetsplezier! Tenslotte zal jij met het BOOM Paste Refill plan nooit meer zonder tandpasta komen te zitten! Voeg hem nu toe in je account!

Gegarandeerd fris en schoon poetsen

De BOOM Paste is een frisse blauwe tandpasta gel. De tandpasta gaat verkleuringen tegen wat er voor zorgt dat je wittere tanden krijgt en houdt. Dit wordt veroorzaakt door het ingrediënt die werkt als een tandsteencontrolemiddel wat calcium en magnesium uit speeksel verwijdert. De fluoride versterkt het glazuur en zorgt voor kleinere kans op gaatjes voor een blijvend gezond gebit. Tenslotte bevat de BOOM Paste een frisse pepermunt aroma wat zorgt voor een frisse adem! Precies alles wat je nodig hebt, en niks meer.


Op basis van de ISO standaard is maar liefst 80% van de ingrediënten in de Boompaste van natuurlijke oorsprong. Daarnaast bevat de formule geen microplastics én is deze volledig dierproefvrij en glutenvrij.

Milieuvriendelijk poetsen

Een milieuvriendelijke tube, hoe zit dat? Allereerst het materiaal; de tube is gemaakt van HDPE met een 5% EVOH barrier, 100% recyclebaar en terug te sturen via ons recycleprogramma. De opening van de tube is kleiner dan andere tubes tandpasta, hierdoor gebruik je nooit te veel tandpasta per poetsbeurt en ga je overconsumptie tegen. Beter voor het milieu, want je doet langer met je tube, maar ook beter voor je gebit! Er wordt namelijk aangeraden om enkel een druppel ter grootte van een erwt te gebruiken tijdens het poetsen van je tanden. Hiermee zorg je ervoor dat je zo min mogelijk tandpasta doorslikt. Lees hier nog meer tips en advies voor een gezond gebit.

 

BOOM Repeat

Kom jij er ook altijd net te laat achter dat je voorraad tandpasta op is? Met ons Repeat programma hoef je je daar niet meer druk om te maken. Net als ons refill programma voor de borstelkopjes zal je nooit meer zonder BOOM Paste komen te zitten! Gewoon een service die precies doet wat z’n naam belooft! De tube is zo ontworpen dat jij gemakkelijk kan doseren en 60 dagen poetsplezier hebt. Met BOOM Refill ontvang je de tandpasta altijd tegelijk met je nieuwe kopje, precies op tijd dus!


Heb je geen actief Refill plan maar wil je wel de BOOM Paste ontvangen? Geen paniek, nog even geduld! De BOOM Paste is binnenkort namelijk ook los aan te schaffen in onze webshop. Hou onze kanalen in de gaten voor de meest recente updates! Toch aan het twijfelen om over te stappen naar een Refill plan? Lees hier de voordelen!