Terug naar blogoverzicht

Maak kennis met BOOMBRUSH

Wij? Wij zijn BOOMBRUSH. Hét sonische tandenborstel abonnement op een gezonde glimlach. Wij geloven dat alles begint bij een gezonde mond. Niet alleen omdat je mond je visitekaartje is, maar ook de basis van je gezondheid. En in onze ogen kan die mondzorg altijd beter. Gemakkelijker, betaalbaarder én effectiever. We geloven dan ook dat gezond leven een bewuste keuze is, en wij willen je helpen die keuze keer op keer te maken. Zo kies je met BOOMBRUSH niet alleen voor een gezonde mond, maar ook voor een gezonde planeet. Onze missie? Een gezonde glimlach voor iedereen. Maak kennis met BOOMBRUSH.

De BOOMBRUSH

Een tandenborstel is in onze ogen pas goed wanneer deze de beste is. Daarom is de BOOMBRUSH een krachtige sonische tandenborstel met karakter geworden. Naast 90 dagen batterij, een handige quadpacer-functie, 5 verschillende vibratie, en zachte, met koolstof geïnjecteerde borstelharen heeft de tandenborstel een slim en tijdloos ontwerp en levenslange garantie.

Een handige quadpacer-functie

Wanneer je je tanden poetst, wil je ook zeker weten dat je dit zo effectief mogelijk doet. De handige quadpacer-functie geeft iedere 30 seconden een seintje, zodat je weet wanneer je van mondhoek moet wisselen. Zo weet je zeker dat je na twee minuten je mond effectief hebt gereinigd.

5 verschillende vibraties

Met vijf verschillende standen wordt het met de BOOMBRUSH mogelijk om je mond een reiniging op maat te geven. Zo is de clear-stand geschikt voor iedereen die voor het eerst sonisch poetst, de swipe-stand speciaal voor mensen met gevoelige tanden, de pulse-stand voor het masseren van je tandvlees, de switch-stand voor het reinigen van je wang of tong en is de power-stand geschikt voor het verwijderen van tandplak voor wittere tanden.

Een krachtige batterij die 90 dagen meegaat

Na één oplaadbeurt van 10 uur gaat de BOOMBRUSH zo’n 90 dagen mee. Je kunt zelfs op reis met de borstel, zonder dat je deze tussendoor op hoeft te laden. Het indicatorlampje van de borstel geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is. Je kunt er dan nog steeds een week mee poetsen, zo ben je altijd op het volgende oplaadmoment voorbereid.

Een slim en tijdloos ontwerp

Met het slimme en tijdloze ontwerp van de BOOMBRUSH geef je niet alleen je mondverzorging, maar ook je badkamer een upgrade. Het tijdloze ontwerp past bij ieder interieur en dankzij het slanke ontwerp van de borstel, kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken in je mond eenvoudig bereiken.

Levenslange garantie met BOOMBRUSH Refill

Van BOOMBRUSH mag je de allerbeste mondzorg verwachten. Werkt je tandenborstel niet naar behoren of ben je niet tevreden? Dan krijg je bij ons gewoon een nieuwe BOOMBRUSH of je geld terug.

Het BOOMBRUSH Refill abonnement

Wist je dat de opzetborstel van je tandenborstel na drie maanden al zo’n 7 miljoen bacteriën bevat? Dat zijn zoveel bacteriën dat je er ziek van kunt worden. En dat alleen was voor ons al reden genoeg om BOOMBRUSH Refill te introduceren. Een abonnement waarmee je elke 3 maanden automatisch een nieuwe opzetborstel thuisgestuurd krijgt. Zo hoef je nooit meer na te denken over het vervangen van je tandenborstel en ben je altijd verzekerd van een hygiënische én efficiënte opzetborstel. Want ook de efficiëntie van je opzetborstel neemt af naarmate je deze vaker hebt gebruikt. Zo gaan naar verloop van tijd de haren van je borstel uit elkaar staan, wat zorgt voor een minder effectieve reiniging. En dat heeft niet alleen negatief effect op de gezondheid van je mond, maar ook op je algehele gezondheid.

Pauzeren of stoppen met Refill

Met een BOOMBRUSH Refill abonnement zit je nergens aan vast. Na aankoop van de BOOMBRUSH maken we online een BOOMBRUSH account voor je aan. Hier houden we voor je bij wanneer het tijd is om een nieuwe opzetborstel naar je toe te sturen en kun je zelf inloggen om je Refill op ieder moment te pauzeren, aanpassen of stoppen. Bovendien ontvang je voor iedere Refill altijd een week van te voren een mail van ons waarin je wordt herinnerd aan je volgende Refill. Bij ons geen lange opzegtermijnen of addertjes onder het gras. Wanneer jij wilt pauzeren, maken we dat meteen voor je in orde. Zo maken we mondzorg weer makkelijk.

Het BOOMBRUSH recycleprogramma

Bij BOOMBRUSH zetten we ons niet alleen graag in voor een gezonde mond. Bij een gezonde mond hoort voor ons namelijk ook een gezonde planeet met het BOOMBRUSH recycleprogramma. Alleen in Nederland belanden er per jaar al zo’n 60 miljoen opzetborstels bij het afval. Opgestapeld is dat een rondje om de maan. Daarom gaan we bij BOOMBRUSH samen voor minder verspilling en ontvang je bij iedere Refill een recyclezak waarmee je gratis je opzetborstels kunt retourneren. In Volendam verzamelen en scheiden we de materialen, welke vervolgens weer als grondstoffen worden gebruikt voor nieuwe producten. Zo werken we samen aan een gezondere planeet, één opzetborstel per keer.

Wil je meer weten over de BOOMBRUSH of een van onze services? Ons team staat graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Volg ons op Instagram of Facebook voor de allerlaatste updates en winacties.