Terug naar blogoverzicht

Boombrush, de duurzame tandenborstel!

Op 6 September is het duurzame dinsdag! En wie duurzaam zegt.. zegt natuurlijk Boombrush. Door jouw tanden te poetsen met een Boombrush ben jij onwijs goed bezig als het gaat om mondzorg én de planeet. Duurzamer kan eigenlijk niet! Waarom? Dat leggen wij uit in deze blog.

Duurzame dinsdag, het wordt ook wel de Prinsjesdag van de Duurzaamheid genoemd! Het gebruik en de voordelen van de Boombrush sluiten hier perfect bij aan. Daarom hier een rijtje van dingen waar jij op bespaart wanneer het gebruik van deze duurzame tandenborstel onderdeel wordt van jouw dagelijkse routine!

Ecologische tandenborstel

Alleen al in Nederland belanden er per jaar zo'n half miljoen kilo borstelkopjes bij het afval. Opgestapeld is dat een rondje om de maan! Het verbranden van 10 kilo plastic afval stoot 23 kilo CO2 uit. Wij lossen dit probleem op met ons recycleprogramma. Bij een actief Refill plan ontvang je altijd een vers borstelkopje bij jou thuis. Na gebruik recycle je de kopjes met gemak d.m.v. onsrecycleprogramma. Sluit je aan bij Boombrush, poets met de duurzame tandenborstel en bespaar maar liefst 1.200.000 kilo CO2!

Energiebesparende accu

Wist jij dat de Boombrush de meest duurzame accu heeft van alle tandenborstels? Met tien uurtjes opladen kan je Boombrush weer 90 dagen vooruit! Dit betekent dat jij maar 4 keer per jaar stroom hoeft te tappen. Dat komt vooral in deze tijd wel mooi uit dachten wij zo. Zo bespaar jij niet alleen op je eigen energierekening maar draag je ook nog eens bij aan een groene planeet. Win win!

Jouw laatste tandenborstel ooit

Door onder andere de energiebesparende accu zijn wij er van overtuigd dat Boombrush het veel langer volhoudt, omdat je hem minder vaak hoeft op te laden wat de levensduur van de batterij vergroot. Daarom geven wij levenslange garantie op de borstel. De levensduur van de Boombrush is daarmee ook vele malen groter, lekker duurzaam. En mocht er toch iets stuk gaan, nemen we de borstels terug en onderzoeken we of het defect gemaakt kan worden, lekker duurzaam!

Voor iedere Boombrush planten wij een boom

Speciaal voor duurzame dinsdag zijn wij een toffe samenwerking gestart met TreesForAll. Deze stichting plant bomen in Nederland en het buitenland om een steentje bij te dragen aan een betere planeet, meer biodiversiteit en een gezondere leefomgeving voor mens en dier! Ons doel? Het planten van een bloeiend BOOM bos! Hou jij van natuur, duurzaamheid en kan de planeet voor jou niet groen genoeg? Schaf dan nu een Boombrush aan en wij planten een boom in het bos.