Return policy

Is jouw ervaring met onze Boombrush toch geen liefde op het eerste gezicht? Dat begrijpen we volkomen. Jouw ideale tandenborstel zou er een moeten zijn die je prettig vindt om te gebruiken.

Persoonlijke voorkeur is het belangrijkste, ongeacht de kosten of functies. Toch weten we dat sonisch poetsen even wennen is. Daarom bieden we je uitgebreid de kans om te wennen aan het gevoel en ook alle voordelen ervan te ervaren.

De meeste nieuwe gebruikers van een sonische tandenborstel geven aan dat na een week poetsen met de Boombrush ze de nieuwe manier van poetsen veel prettiger zijn gaan vinden dan normaal poetsen. Daarom vragen we je om ultrasonisch poetsen eerst nog even goed uit te proberen.

Is de BOOMBRUSH toch echt niks voor jou dan kun je tot 60 dagen na je aankoop de tandenborstel retourneren. Stuur je aankoop terug in de originele verpakking, de verzendkosten zijn voor onze rekening. Wanneer wij de borstel hebben ontvangen wordt je abonnement direct stopgezet en jij je aankoopbedrag terug.

De verzendkosten zijn volledig voor onze rekening. Helaas kunnen wij de borstelkopjes niet opnieuw in gebruik nemen. Daarom retourneren wij de kopjes niet en rekenen we hier €6 voor. Neem contact op met ons op om je retour aan te melden. De contactgegevens zijn te vinden onderaan de website.

We staan voor je klaar!

Het snelste antwoord op jouw vragen vind je in onze FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Of contact ons via

+31641755774

we doen ons uiterste best om binnen 24 uur via whatsapp te reageren

service@boombrush.com

we streven ernaar om je vraag binnen 2 werkdagen op te lossen

Stuur ons een bericht