speciaal voor lassus clienten

Lassus x Boombrush

the brush

Trustpilot reviews

90 dagen batterij

60 dagen uitproberen

Levenslange garantie

Kleur:

10,- korting

Repeat

levenslange garantie

elke 2 maanden een nieuwe borstelkopje

altijd gratis thuisbezorgd

Jouw totale korting:

0,- korting

Bestel direct ,-

Op voorraad, klaar om te verzenden

Voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

60 dagen uitproberen

Veilig betalen

Bestel direct ,-

we are here to make you feel fresh and confident, for good.

 • Wat krijg ik allemaal?

  De Boombrush zit duurzaam verpakt in ongebleekt FSC gecertificeerde papieren verpakking (ook geen plastic coating) die 100% recyclebaar is. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om nog iets leuks van te knutselen. in de doos zitten:

  - the brush
  - je eerste borstelkopje
  - oplaadkabel (USB naar DC)

 • Hoe werkt Repeat?

  Met repeat ontvang je elke 8 weken een nieuwe opzetborstel, duurzaam bezorgd door de postbode. Super handig en lekker fris! Met repeat krijg je bovendien levenslange garantie op je Boombrush, altijd gratis verzending en kan je ons helpen met recyclen. Je kunt natuurlijk stoppen of pauzeren wanneer je maar wilt!

 • Gratis verzending & retourneren

  We sturen de Boombrush gratis en duurzaam naar je op, altijd. Sonisch poetsen kan even wennen zijn. Daarom mag je de Boombrush 60 dagen uitproberen. Ben je toch niet tevreden, mag je hem binnen 60 dagen ook gratis naar ons terug sturen.

 • Waarom Boombrush?

  Meerdere wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat elektrisch poetsen leidt tot 22% minder tandvleesproblemen en 18% minder tandbederf. Tandartsen bevelen daarom elektrisch poetsen aan.

  De Boombrush is de enige tandenborstel waarbij je alle borstelkopjes gratis mag terugsturen zodat wij die kunnen recyclen. Verder gaat de batterij meer dan 3 maanden mee, laden behoort dus (bijna) tot de verleden tijd. Maar ook het vervangen van batterijen is niet goed voor het milieu, De unieke batterij van Boombrush gaat bij goed gebruik jaren lang mee.

  De Boombrush heeft 5 handige poetsstanden en een 4 x 30 seconden poetscoach, en een handig Repeat programma. Zo helpt Boombrush je iedere dag aan een gezonde routine, een stralende lach vol zelfvertrouwen en super gezond tandvlees.

 • Hebben jullie ook borstelkopjes van bamboe?

  Bamboe is niet zo duurzaam als we zouden willen. Er is nog altijd (ongeveer 12 %) plastic nodig om het mechanisme in de borsteltjes van te maken. Dit plastic komt bij het huisvuil terecht en is niet te recyclen. Super zonde. Totdat we daar een andere oplossing voor bedenken, blijven wij ons inzetten voor 100% recyclen van alles wat we maken, dat kan niet met bamboe borsteltjes.

 • Wat moet ik doen met mijn oude elektrische tandenborstel?

  Gooi hem in ieder geval niet bij het huisafval. De plastics, batterij en andere materialen kunnen dan niet duurzaam worden verwerkt. Dus recyclen natuurlijk. Het makkelijkst kun je je oude borstel inleveren bij een WeCycle inleverpunt. Je mag ook contact met ons op nemen zodat wij je oude borstel kunnen recyclen.

 • Waarom adviseert Lassus Tandartsen sonisch poetsen?

  Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat elektrisch poetsen leidt tot 22% minder tandvleesproblemen en 18% minder tandbederf. Een goede mondverzorging heeft als basis een elektrische tandenborstel met een borstelkopje niet ouder dan twee maanden.

  De belangrijkste tips om vervelende behandelingen tegen te gaan, zitten in een goede routine van:
  - poetsen (2 maal daags, 2 minuten)
  - stoken (liefst met speciale houten stokers)
  - flossen
  En vergeet natuurlijk niet de periodieke controle en schoonmaak in de tandartspraktijk.

about

the brush

90 dagen batterij

4x30 seconden timer

Waterdicht

Levenslange garantie

5 standen

repeat and

Repeat...

Jouw producten altijd gratis en duurzaam bezorgd

Pauzeren of stoppen wanneer jij wilt

Altijd een schoon borstelkopje

wat de brushers

over ons zeggen

met reviews