Terug naar blogoverzicht

Zwart, dé kleur voor in je badkamer!

Net als met de inrichting van de rest van het huis, zijn er ook trends die hebben te maken met de look van je badkamer. Momenteel is het dan ook heel erg trendy om zwart toe te voegen aan de badkamer. Niet alleen als accent kleur, maar ook als volledige kleur. Ben je benieuwd? Lees hieronder dan snel meer!

Zwarte badkamer meubelen

In de badkamer is zwart steeds populairder, zo hoef je niet meer alleen te werken met zwarte accessoires maar er kiezen ook steeds meer mensen voor zwarte badkamer meubelen. Zo kun je tegenwoordig kiezen voor zwarte toiletten, wastafels, douchewanden en kranen. Met deze zwarte onderdelen van je badkamer zorg je niet alleen voor een stoere uitstraling, maar ook voor een hotel-chique gevoel.

Een voordeel van deze trend is dan ook dat de kleur zwart tijdloos is, dit is dan ook fijn voor een badkamer zodat je er lang van kan genieten. Zwart raakt dan ook nooit echt uit de mode, het is dan ook een veilige trend om mee in te gaan.

Zwarte accessoires voor in je badkamer

Vind je het een beetje spannend om te kiezen voor grote zwarte vlakken of voorwerpen in je badkamer? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om te werken met zwarte accessoires. Hiermee kan je jouw badkamer helemaal stylen en tóch meegaan in de trend. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van zwarte badkamer matten, handdoeken en andere leuke decoratieve stukken. Zwarte accessoires zijn dan ook gemakkelijk om te combineren met natuurlijke materialen en neutrale kleuren, zo krijg jij een prachtige badkamer.

Mondzorg die past bij je badkamer

Soms kunnen de producten in je badkamer een beetje de look van je badkamer verpesten. Het is dan ook fijn als je producten goed matchen bij je badkamer. Als je meegaat met deze trend voor badkamer dan is de zwarte Boombrush natuurlijk een perfecte match! Zo heb je een functionele tandenborstel die ook nog eens heel erg mooi in je badkamer staat. Wil je liever toch aan de slag met lichtere kleuren? Dan is de witte Boombrush natuurlijk ook een goede keuze. Als je kiest voor een refill plan bij je Boombrush dan kan je ook nog kiezen voor het toevoegen van de BOOM Paste, ook deze verpakking staat super mooi in je badkamer.