Terug naar blogoverzicht

Snellere ontwikkelingen en een betere klantervaring dankzij strategisch partnership van Lassus tandartsen

Boombrush is een snelgroeiend merk met als missie: tandenpoetsen leuker en makkelijker maken. Wie een Boombrush met abonnement heeft, hoeft nooit meer een nieuwe tandenborstel te kopen. Het doel: Boombrush, het derde tandenborstelmerk van Europa. En dat gaan we worden, in samenwerking met ons strategisch partner Lassus tandartsen, waarmee we samen nieuwe artikelen, een betere klantervaring en kennis gaan inbrengen binnen Boombrush.

Wat gaan we bereiken?

Boombrush vindt dat mondgezondheid leuker, makkelijker en betaalbaar moet zijn. Samen met Lassus tandartsen gaan wij zorgen dat we voor alle klanten een volledig mondzorgpakket in het abonnement kunnen leveren met de producten die jij nodig hebt om je mond goed te kunnen verzorgen. Dat pakket zal uiteindelijk bestaan uit een goede tandpasta, die zo milieuvriendelijk mogelijk is, flos, mondwater en stokers die je iedere dag kunt gebruiken en alles wat daar nog meer bij komt.

Daarnaast gaan we met behulp van het partnership nog meer focussen op klantervaring, onze producten worden constant ontwikkeld en verbeterd in samenwerking met tandartsen zodat we jullie de optimale producten en klantervaring kunnen bieden. Naast het constant verbeteren van onze producten voegen we ook een hoop kennis toe aan Boombrush met behulp van de samenwerking, wat betekent dat we jullie nog veel beter kunnen adviseren en leerzame blogs en informatie met jullie gaan delen.

Samen maken we mondzorg leuker en makkelijker!