Terug naar blogoverzicht

Ons vernieuwde borstelkopje

Ieder gebit is anders, dit betekent automatisch dat iedere persoon een andere voorkeur kan hebben voor borstelkopjes. We krijgen regelmatig de vraag van onze trouwe poetsers of er ook een harder borsteltje op de markt kan komen en hier hebben wij dan ook naar geluisterd!

We hebben een nieuw ontwerp gemaakt, geproduceerd en laten testen door een groot deel van onze bestaande klanten. Maar liefst 97% van het testpanel was zeer positief te spreken over de aanpassingen!

Verschil soft vs. regular borstelkopje

Leuk zo’n nieuw borstelkopje, maar wat is er nou precies anders aan? We kregen vaak te horen dat ons huidige borsteltje te zachte haartjes had en dat mensen toe waren aan meer stevigheid. Daarom heeft het ‘regular’ borstelkopje iets stevigere haartjes dan het ‘soft’ borstelkopje. Daarnaast heeft de ‘regular’ borstelkop een rubberen achterkant zodat hij niet vervelend tegen de tanden aan trilt tijdens het poetsen, ook daar hebben we naar geluisterd 😉


Geen paniek, de soft borstelkop blijft nog steeds beschikbaar in ons assortiment. Wil je op den duur toch switchen van soft naar regular of andersom kun je dit gemakkelijk aanpassen in je account. Ons doel is vooral om te blijven vernieuwen en uit te breiden in ons productaanbod, waarin jullie stem en voorkeur natuurlijk leidend is! Zo komt er binnenkort een volledig nieuw product beschikbaar in de webshop, wat dit is houden we nog even geheim!


Wil jij ons nou ook helpen met het verbeteren van onze service en het ontwikkelen van nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor het Boom Panel.