Terug naar blogoverzicht

Goede mondzorg voornemens voor 2024

Ons voornemen blijft altijd om mondzorg te blijven ontwikkelen en verbeteren, maar wat kun jij hier zelf aan doen? In deze blog delen wij een aantal goede voornemens die jij kunt implementeren voor een optimale mondzorg routine.

Jouw nieuwe mondzorgroutine

Wist jij dat het implementeren van een nieuwe routine 60 dagen kost? Start jouw goede voornemen vandaag en jij bent over 2 maanden een poets expert. Wat heb je daarvoor nodig?

1. Een goede tandenborstel, heb je deze nog niet mag je de Boombrush 60 dagen thuis uitproberen :) 
2. Poets je tanden 2x per dag minstens 2 minuten.
3. Gebruik een tandpasta met fluoride (of een fluoride vervanger) om gaatjes te voorkomen.
4. Flos en stook je tanden, het liefst iedere dag.
5. Vervang je borstelkopje op tijd. Ga voor Repeat zodat je dit nooit meer
vergeet.

Poets duurzaam, koop minder

Naast het onderhouden van een schoon gebit is het ook belangrijk om de planeet te onderhouden. Door te poetsen met Boombrush help jij hieraan mee. Door de 90 dagen batterij bespaar je stroom, daarnaast kun je met onze Repeat al je gebruikte producten recyclen. Tenslotte bieden wij levenslange garantie waardoor jij in totaal minder aankopen hoeft te doen!

Recycle

Door jouw borstelkopjes te recyclen kunnen wij hier weer mooie dingen van maken. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw recycle status op actief te zetten, dit kan in jouw account. Benieuwd wat er vervolgens met jouw borstelkopjes gebeurt? Lees het hier.

Maak de tandarts jouw beste vriend

Hoe vaak ben jij afgelopen jaar naar de tandarts geweest? Er wordt aangeraden om ieder half jaar voor een controle langs de tandarts te gaan. Naast de algemene controle bij de tandarts kun je er voor kiezen om (op advies) een bezoek aan de mondhygiëniste te brengen voor extra mondzorgtips en reiniging.

Benieuwd naar onze goede voornemens? Check het hier!