Terug naar blogoverzicht

De goede voornemens van het Boom team

Goede voornemens, wellicht dat het al een onderwerp van gesprek is geweest aan de keukentafel. De oorsprong van dit fenomeen gaat terug naar de Babylonische tijd waar men beloftes deed aan de Goden om geleende spullen terug te brengen. Tegenwoordig stelt men goede voornemens voor het komende kalenderjaar. Lukt het jou altijd om deze voornemens na te komen? In deze blog beschrijven wij onze goede voornemens voor het jaar 2023!

Samen innoveren

Afgelopen kalenderjaar hebben wij verschillende nieuwe producten op de markt gezet, namelijk ons vernieuwde borstelkopje en de Boom Paste. Deze lijn van ontwikkelingen willen wij graag doorzetten waarbij wij continu nadenken over innovaties waarbij we graag naar jullie visie luisteren. Een van onze voornemens voor het jaar 2023 is dan ook innoveren voor én met jullie! Wist jij dat je mee kunt denken wanneer wij met vragen zitten? Sluit je aan bij het Boom Panelen help mee dit voornemen te realiseren.

Een leuk weetje is dat we bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuw product. Wist je dat het belangrijk is om tweemaal daags je tanden te stoken? Hierbij is het belangrijk om gebruik te maken van het juiste materiaal en stookwijze. Meer weten over de beste manier van stoken? Lees het hier.

Meer duurzaamheid

Duurzaamheid, dat is een van onze uitgangspunten. Bij een gezond leven hoort niet alleen een gezond gebit maar ook een gezonde planeet. Wij hebben al op verschillende vlakken het duurzaamheidsaspect geïmplementeerd. Denk aan de mogelijkheid tot het recyclen van je borstelkopjes, onze duurzame accu van 90 dagen en onze levenslange garantie. Ik hoor je denken; kan het nog duurzamer? Jazeker! De afgelopen jaren hebben wij een hele hoop borstelkopjes verzameld die jullie na gebruik retour hebben gezonden. Wij hebben deze bewaard tot we er voldoende hadden om er daadwerkelijk iets moois van te maken. De tijd is rijp! Inmiddels hebben we dermate veel borstelkopjes retour ontvangen dat we in samenwerking met onze partner Plasticiet het plastic kunnen omsmelten tot gerecyclede plastic platen. Zo creëren we met jullie hulp ons eigen duurzame materiaal waarmee we bijvoorbeeld nieuwe artikelen voor jullie kunnen maken, meubels kunnen laten maken voor in ons kantoor, de opties zijn eindeloos! Heb jij een idee? Laat het aan ons weten!

Wij maken 2023 beter en frisser