Terug naar blogoverzicht

Boombrush x Trees for All

TreesForAll is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor herbebossing en de bescherming van bestaande bossen. De organisatie werkt samen met bedrijven, particulieren en overheden om bomen te planten en zo bij te dragen aan een groenere en gezondere wereld. Het is dan ook geen verrassing dat Boombrush partner is geworden van TreesForAll. Om samen te zorgen voor een duurzame en groene toekomst.

Bijdragen aan een duurzame toekomst

Door samen te werken met TreesForAll draagt we bij aan een duurzame toekomst. Dit vinden we heel erg belangrijk. Bossen spelen namelijk een cruciale rol in het vastleggen van CO2 en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Door bomen te planten helpt Trees for All de klimaatverandering te bestrijden en een gezondere leefomgeving, met een goede biodiversiteit, te creëren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een samenwerking met TreesForAll past bij onze ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door bij te dragen aan een duurzame toekomst laten wij zien dat het ons niet draait om maximale winst, maar om een positieve en duurzame impact achter te laten op de mondzorg branche en onze omgeving.

Positieve impact op lokale gemeenschappen

Bomen planten heeft niet alleen een positieve impact op het klimaat, maar ook op lokale gemeenschappen. TreesForAll werkt samen met lokale partners en zorgt ervoor dat bomen worden geplant op plekken waar ze het hardst nodig zijn. Door lokale gemeenschappen te betrekken bij het planten van bomen, zorgt TreesForAll voor werkgelegenheid en een betere leefomgeving.

Kortom, onze samenwerking zorgt voor een win-win situatie. Als je een borstel aanschaft bij Boombrush weet je dat je bijdraagt aan een betere leefomgeving en milieu. En je steunt ook nog eens een fantastisch initiatief om de wereld een stukje groener te maken!