recycling

for good

Boombrush maakt de belofte jouw laatste tandenborstel ooit te zijn, maar dat kan alleen met een duurzaam bedrijfsmodel. Daarom recyclen we zelf.

Lees meer

samen voor

minder verspilling

Iedereen weet dat plastic gebruik een globaal probleem is. Bij een gezond leven hoort een gezonde planeet. Daarom ontvang je bij Repeat een recyclebag die je kosteloos kunt retourneren. Help mee en zorg dat jouw mondzorgproducten niet bij het afval terechtkomen.

hoe werkt

recycling?

Verzamel je producten

Bij je eerste bestelling ontvang je een recycle bag waarin je 8 producten (borstelkopjes of tandpasta) kunt verzamelen.

Stuur de producten terug

Als de recycle bag vol zit met 8 producten (of meer als het past) kun je deze gratis naar ons terugsturen. Daarna ontvang je een nieuwe recyclebag.

Tijd om te recyclen!

Als de producten bij ons binnen zijn zorgen wij dat ze netjes gerecycled worden en ze een nieuw leven krijgen.

onze

visie

Bij Boombrush zorgen we voor jouw frisheid - op de juiste manier. Wij leveren milieuvriendelijke mondzorgproducten en diensten voor iedereen. Als we denken dat het beter kan, zullen we dat altijd doen.

We dagen de traditionele mondverzorgingsindustrie uit door innovatie - door opnieuw te bedenken voor wie ze zijn; en altijd met het milieu in gedachten.

verantwoorde

verpakkingen

Al het golfkarton in onze verpakkingen is FSC-gecertificeerd en al het papier in onze verpakkingen is ongebleekt, ongestreken en 100% gerecycled. En natuurlijk zijn de verpakkingen helemaal plasticvrij.

Om de milieu impact van transport te verminderen, worden al onze productverpakkingen in Nederland geproduceerd.

meer over

Boombrush

Culture

Wat we doen, voor wie en waarom.

Repeat

Nooit meer zonder borstelkopjes.