gebruikershandleiding van

Boombrush

Welkom in de wereld van brandschone tanden! Sonisch poetsen is 3-5 dagen even wennen vanwege de trillingen, maar daarna wil je niet meer anders.

Repeat and

Repeat

Met Repeat ben je altijd voorzien van een fris borstelkopje en voldoende tandpasta. Op onze website kan je jouw Repeat altijd aanpassen naar jouw wensen. Nog geen Repeat? Druk op deze knop een activeer!

take care of your brush

Spoel de borstel en borstelkop na gebruik metwater af en droog ze. Ontkoppel de borstelkop met een verticale beweging tegen beschadiging. Niet draaien of buigen. Vermijd hitte en bewaar op een koele, droge plek. Dit product voldoetaan de normen voor elektromagnetische apparaten. Indien je een pacemaker of een ander geïmplanteerd apparaat hebt, neem dan voor gebruik contact op met je arts.

doet je borstel het opeens niet meer?

Probeer dan één of meerdere van de volgende stappen: Controleer of je borstelkopje recht is uitgelijnd met de voorkant van de borstel. Maak hem schoon en laat volledig drogen. Houd de knop 10 seconden ingedrukt om de batterij volledig te ontladen. Laad je borstel volledig op.

brush head

Beweeg de BOOMBRUSH rustig over de tanden in een hoek van 45°. De borstelhaartjes zijn zacht om de hoge trillingsfrequentie prettig te laten voelen. Druk daarom niet te hard op de borstel tijdens het poetsen.

interchangeable brush head

Een ruimte tussen het kopje en de borstel brengt de trillingen over. Het kopje zit daarom stevig op de borstel bevestigd. Vervang het kopje iedere 8 weken voor de beste reiniging. Verwissel de borstelkop door deze in een verticale beweging eraf te halen en terug te zetten. Niet draaien of buigen.

the button

Druk de knop kort in om de borstel aan te zetten en om van stand te wisselen. De borstel onthoud je laatste stand. Druk de knop 2 seconden in om de borstel kort aan te zetten of uit te zetten. De borstel stopt automatisch na 4x30 seconden. De timer geeft aan dat je van kant kan wisselen.

five settings

  • Algemene stand
  • Zachte vibraties voor gevoelige tanden
  • Masserende stand voor tong of tandvlees
  • Afwisselende vibraties
  • Krachtige stand om tandplak te verwijderen

batterij

Bij levering is de batterij voor ongeveer 70% opgeladen. De indicator wordt rood als de batterij bijna leeg is, daarna gaat hij nog 2 weken mee. Mocht de batterij helemaal leeg zijn, gaat hij pas weer aan als hij voor 67% is opgeladen. Na 10-12 uur is de batterij volledig opgeladen, en verandert de indicator van rood naar groen. Tijdens het opladen kan de borstel niet aan. Zorg dat je voor het opladen een DC 5V 1A adapter gebruikt, dus geen snelladers.

vragen of opmerkingen

over Boombrush?

Support

Wij helpen je graag op werkdagen binnen 24 uur.

FAQ's

Check de FAQ's voor direct antwoord op je vragen.