zo kies jij een

elektrische tandenborstel

Meer dan de helft van de mensen poetst met een elektrische tandenborstel. Dat is niet zonder reden, elektrisch poetsen heeft verschillende voordelen voor jouw mondhygiëne. 

waarom

elektrisch poetsen?

Wil je tandplak effectief verwijderen en de gezondheid van je gebit verbeteren? Kies dan voor elektrisch poetsen met de beste elektrische tandenborstel, zoals de Boombrush. Elektrische tandenborstels verwijderen 20% meer tandplak dan reguliere tandenborstels, waardoor je gaatjes en ontstekingen voorkomt.


Met slechts één poetsbeurt maakt een elektrische tandenborstel evenveel bewegingen als een reguliere tandenborstel in een hele maand. Maak de overstap naar elektrisch poetsen voor een frisse adem, gezond tandvlees en wittere tanden, zoals aanbevolen door tandartsen.

met reviews

voordelen van een

elektrische tandenborstel

  • Beter in het verwijderen van tandplak
  • Minder kans op het ontstaan van gaatjes en ontsteking van het tandvlees
  • Wittere tanden en frissere adem

Tip: Poets jij je tanden wel goed genoeg? Doe hier de mondzorgtest en ontvang een gepersonaliseerd mondzorgadvies.

kies de juiste

tandenborstel

Poetsen met een elektrische tandenborstel zorgt voor een gezonder gebit. Maar hoe kies je nu de juiste tandenborstel? Je vindt de beste elektrische tandenborstel als je let op de volgende eigenschappen:

  • Batterijduur
  • Garantievoorwaarden
  • Ingebouwde timer
  • Verschillende poetsstanden
  • Design van de tandenborstel
  • Aantal vibraties per minuut

Tip: De elektrische tandenborstel van Boombrush heeft 90 dagen batterij, levenslange garantie en je kunt hem 60 dagen uitproberen. Poets je met Boombrush, dan weet je zeker dat je tanden écht goed schoon zijn.

wat de brushers

over ons zeggen

met reviews

jouw laatste

tandenborstel ooit

Ervaar de nieuwe elektrische tandenborstel van Boombrush met de sonische poetstechniek. De borstelkop is ovaal, vibreert en zorgt ervoor dat tandplak beter verwijderd wordt. De 5 verschillende poetsstanden reinigen jouw gebit op de juiste manier. Daarnaast hoef je de Boombrush slechts 4 keer per jaar op te laden. Ontdek wat onze klanten zo prettig vinden aan deze elektrische tandenborstel of bestel je Boombrush direct en probeer hem 60 dagen thuis uit.