zo kies jij een

elektrische tandenborstel

Meer dan de helft van de mensen poetst met een elektrische tandenborstel. Dat is niet zonder reden, elektrisch poetsen heeft verschillende voordelen voor jouw mondhygiëne. 

waarom

elektrisch poetsen?

Het belangrijkste doel van tandenpoetsen is het verwijderen van tandplak. Wanneer je tandplak niet goed verwijdert, vergroot je de kans op gaatjes (cariës). Gaatjes ontstaan vaak op moeilijk bereikbare plekken waar je met een reguliere tandenborstel niet goed bij komt. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar om je tanden effectief te reinigen, waaronder elektrische tandenborstels. Wist je dat je met een elektrische tandenborstel 20% meer tandplak verwijdert? Met een elektrische tandenborstel maak je namelijk in één poetsbeurt net zoveel poetsbewegingen als je met een reguliere tandenborstel in een maand doet. Met effectief poetsen voorkom je een slechte adem, ontstoken tandvlees en je zorgt voor wittere tanden. Tandartsen adviseren dan ook niet voor niets om over te stappen op een elektrische tandenborstel.

met reviews


voordelen van

elektrisch

  • Effectiever in het verwijderen van tandplak
  • Minder kans op het ontstaan van cariës en ontsteking van tandvlees
  • Hulp bij het uitvoeren van de juiste poetstechnie
  • Wittere tanden en Frissere adem

Tip: Poets jij je tanden wel goed genoeg? Doe hier de mondzorgtest en ontvang een gepersonaliseerd mondzorgadvies.

kies de juiste

tandenborstel

Poetsen met een elektrische tandenborstel zorgt voor een gezonder gebit. Maar hoe kies je nu de juiste tandenborstel? Je vindt de ideale elektrische tandenborstel als je let op de volgende eigenschappen:

  • Aantal vibraties per minuut
  • Poetsstanden
  • De accuduur
  • Slimme hulpmiddelen zoals timers
  • Het design van de tandenborstel
  • Sonisch of roterende poetstechniek

Tip: De elektrische tandenborstel van Boombrush heeft 40.000 vibraties perminuut en daarmee verwijder je gemakkelijk je tandplak. Poets je met Boombrush, dan weet je zeker dat je tanden écht goed schoon zijn. Lees hier hoe jij de Boombrush kan gebruiken!

wat de brushers

over ons zeggen

met reviews

jouw laatste

tandenborstel ooit

De nieuwste innovatie op gebied van elektrisch poetsen is sonisch poetsen. Boombrush is een sonische tandenborstel. Dit betekent dat de borstelkop ovaal is en op zeer hoge snelheid vibreert. De kop maakt een op en neer gaande beweging en zo maakt deze de tanden vrij van tandplak. De 5 verschillende poetsstanden van de Boombrush hebben verschillende functies zodat jij je hele gebit op de juiste manier kan reinigen. Daarnaast hoef je de Boombrush slechts 4 keer per jaar op te laden. Ontdek wat onze klanten zo prettig vinden aan sonisch poetsen of bestel je Boombrush direct.