duurzaam

tanden poetsen?

De vraag naar duurzame tandenborstels neemt toe. Het gebruik van plastic heeft negatieve gevolgen voor onze omgeving en gezondheid. Kleine wijzigingen in onze dagelijkse routines kunnen een groot verschil maken. Er worden bijvoorbeeld steeds meer bamboe tandenborstels verkocht en er zijn duurzame tandpasta alternatieven verkrijgbaar. Voor wie liever elektrisch poetst, is Boombrush een goede en duurzame keuze. 

met reviews


de duurzame

tandenborstel

Met de juiste verzorgingsproducten kun je gemakkelijk een duurzamere mondzorg routine ontwikkelen. Boombrush is een voorbeeld van een duurzamere keuze op het gebied van elektrisch tandenpoetsen.

De Boombrush heeft een energiebesparende accu. 

Als de Boombrush volledig opgeladen is, dan kan deze maar liefst 90 dagen mee. Dit betekend dat je maar 4 keer per jaar je elektrische tandenborstel hoeft op te laden, dat is beter voor het milieu én voor je portemonnee. 

Door het refill plan van Boombrush

krijg je niet alleen elke twee maanden een nieuw borstelkopje thuisbezorgd, maar ook kun je jouw gebruikte borstelkopjes verzamelen en terugsturen. Deze gebruikte borstelkopjes worden door Boombrush gerecycled.

De BOOM Paste van Boombrush is een plasticvrije tandpasta

en de tube van de tandpasta is gemaakt van suikerriet. Naast dat je ook deze thuisbezorgd kan krijgen met je refill plan, verbruik je dus geen plastic met deze tandpasta.

hoe kun je

duurzamer poetsen?

Kleine aanpassingen in je dagelijkse mondzorg routine kunnen een groot effect hebben. Naast de aanschaf van een duurzame tandenborstel, kun je de volgende duurzame opties overwegen:

  • Koop een plasticvrije tandpasta
  • Kies voor houten tandenstokers
  • Verminder het gebruik van nylon flosdraad, kies bijvoorbeeld voor bamboo flosdraad.
  • Kies voor een tandenborstel van recyclebaar materiaal
  • Gebruik niet te veel tandpasta, je hebt minder nodig dan je denkt!

Tip: Wist je dat de hoeveelheid tandpasta die je moet gebruiken om je tanden te poetsen slechts zoveel hoeft te zijn als de grootte van een erwtje? Meer dan dat is helemaal niet nodig voor een gezond en schoon gebit!

Tip

Wil jij jouw mondzorg routine op een gemakkelijke manier een stuk duurzamer maken? Bestel dan hier jouw Boombrush en poets jezelf naar een duurzamere toekomst! Je kan ook de mondzorg test doen om meer te weten te komen over wat voor verzorging jouw tanden nodig hebben.

met reviews

jouw laatste

tandenborstel ooit

Wil jij jouw mondzorg routine op een gemakkelijke manier een stuk duurzamer maken? Bestel dan hier jouw Boombrush en poets jezelf naar een duurzamere toekomst!