Wil jij duurzaam

tanden poetsen?

De vraag naar duurzame tandenborstels neemt toe. Het gebruik van plastic heeft negatieve gevolgen voor onze omgeving en gezondheid. Kleine wijzigingen in onze dagelijkse routines kunnen een groot verschil maken. Voor wie elektrisch poetst, is Boombrush een duurzame tandenborstel.

met reviews


jouw duurzame

tandenborstel

Met de juiste verzorgingsproducten kun je gemakkelijk een duurzamere mondzorg routine ontwikkelen. De Boombrush is een duurzame tandenborstel omdat hij levenslang meegaat, je 'm bijna nooit hoeft op te laten én omdat we een handig recycleprogramma hebben.

Een accu die wel 90 dagen meegaat

Als de Boombrush volledig opgeladen is, dan kan deze maar liefst 90 dagen mee. Dit betekend dat je maar 4 keer per jaar je elektrische tandenborstel hoeft op te laden, dat is beter voor het milieu én voor je portemonnee. 

Maak gebruik van Repeat

Met Repeat krijg je niet alleen elke twee maanden een nieuw borstelkopje thuisbezorgd, maar ook kun je jouw gebruikte borstelkopjes verzamelen en terugsturen. Wij recyclen het plastic dan voor je, zo verminderen we samen plastic afval.

Onze paste is vrij van plastic

De tube van the paste is gemaakt van suikerriet én vrij van microplastics. Je kan the paste thuisbezorgd krijgen met Repeat, en je verbruikt dus geen plastic met deze tandpasta!

Hoe kun jij

duurzaam poesten?

Kleine aanpassingen in je dagelijkse mondzorg routine kunnen een groot effect hebben. Naast de aanschaf van een duurzame tandenborstel, kun je de volgende duurzame opties overwegen:

  • Koop een plasticvrije tandpasta
  • Kies voor houten tandenstokers
  • Verminder het gebruik van nylon flosdraad, kies bijvoorbeeld voor bamboo flosdraad.
  • Kies voor een tandenborstel van recyclebaar materiaal
  • Gebruik niet te veel tandpasta, je hebt minder nodig dan je denkt!

met reviews

Tip: Wist je dat de hoeveelheid tandpasta die je moet gebruiken om je tanden te poetsen slechts zoveel hoeft te zijn als de grootte van een erwtje? Meer dan dat is helemaal niet nodig voor een gezond en schoon gebit!

Wil jij ook

duurzaam poetsen?

Wil jij jouw mondzorg routine op een gemakkelijke manier een stuk duurzamer maken? Bestel dan hier jouw Boombrush en poets jezelf naar een duurzamere toekomst! Je kan ook de mondzorg test doen om meer te weten te komen over wat voor verzorging jouw tanden nodig hebben.