andere tandenborstels vs.

Boombrush

Er zijn veel verschillende sonische tandenborstels te vinden, hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw gebit hebben wij verschillende merken voor je op een rij gezet.

vergelijk verschillende

tandenborstels

Er zijn steeds meer sonische tandenborstels verkrijgbaar, daardoor kan het lastig zijn om voor jou de juiste te vinden. Hieronder hebben we de Boombrush vergeleken met andere sonische tandenborstels, dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!

wat is

sonisch poetsen?

De nieuwste innovatie op het gebied van mondhygiëne is de sonische poetstechniek. Een sonische tandenborstel maakt je tanden effectief schoon dankzij de ovale borstelkop en het hoge aantal vibraties per minuut die de borstelhaartjes laten trillen. Hoe meer vibraties, hoe beter het verwijderen van tandsteen, tandplak en hoe kleiner het risico op verkleuring.

de best geteste

tandenborstel?

De Duitse Stiftung Warentest heeft in 2023 de Boombrush beoordeeld met het beste poetsresultaat van alle geteste tandenborstels. Ook heeft de Nederlandse Consumenten Bond de Boombrush getest, hieruit kwam dat tandplak effectief verwijderd wordt en dat de batterij lang mee gaat.

Wil je weten of de Boombrush bij jou past? Probeer 'm dan zelf 60 dagen thuis uit!

wat de brushers

over ons zeggen