de beste

sonische tandenborstels

Wat is nou de beste sonische tandenborstel om je gebit mee te verzorgen en hoe kom je daar achter? Om je daarmee te helpen, hebben wij voor jou een vergelijking gemaakt tussen de Boombrush en andere sonische tandenborstel merken als Oral B en Philips Sonicare.

met reviews

wat is

sonisch poetsen?

De nieuwste innovatie op het gebied van mondhygiëne is de sonische poetstechniek. Een sonische tandenborstel maakt je tanden effectief schoon dankzij de langwerpige borstelkop en het hoge aantal vibraties per minuut. Er zijn steeds meer sonische tandenborstels verkrijgbaar. Hoe kies je de juiste sonische tandenborstel uit? Om je daarmee te helpen, hebben wij voor jou een vergelijking gemaakt tussen de Boombrush en andere sonische tandenborstel merken als Oral B en Philips Sonicare. Met dit overzicht heb jij je nieuwe tandenborstel zo gevonden. 

best geteste

tandenborstel?

Wat de beste elektrische tandenborstel voor jou is, is afhankelijk van je persoonlijke (poets-)voorkeuren. Ga je voor een elektrische tandenborstel omdat je het liefste met een ronde roterende borstelkop poetst? Of kies je voor de duurzame tandenborstel van Boombrush met de meeste vibraties en hoogste accuduur?