de beste

sonische tandenborstel

Wat is nou de beste sonische tandenborstel om je gebit mee te verzorgen en hoe kom je daar achter? Om je te helpen, hebben wij voor jou een vergelijking gemaakt tussen de Boombrush en andere sonische tandenborstel merken.

wat is

sonisch poetsen?

De nieuwste innovatie op het gebied van mondhygiëne is de sonische poetstechniek. Een sonische tandenborstel maakt je tanden effectief schoon dankzij de ovale borstelkop en het hoge aantal vibraties per minuut die de borstelhaartjes laten trillen. Hoe meer vibraties, hoe beter het verwijderen van tandsteen, tandplak en hoe kleiner het risico op verkleuring.

Er zijn steeds meer sonische tandenborstels verkrijgbaar, daardoor kan het lastig zijn om voor jou de juiste te vinden. Hieronder hebben we de Boombrush vergeleken met andere sonische tandenborstels, dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!

de best geteste

tandenborstel?

De Duitse Stiftung Warentest heeft in 2023 de Boombrush beoordeeld met het beste poetsresultaat van alle geteste tandenborstels. Ook heeft de Nederlandse Consumenten Bond de Boombrush getest, hieruit kwam dat tandplak effectief verwijderd wordt en dat de batterij lang mee gaat.

Wil je weten of de Boombrush bij jou past? Probeer 'm dan zelf 60 dagen thuis uit!