gebruikershandleiding van

Boombrush

Welkom in de wereld van brandschone tanden! Sonisch poetsen is 3-5 dagen even wennen vanwege de trillingen, maar daarna wil je niet meer anders.

hoe te poetsen met

the brush?

Plaats de Boombrush op je tanden en poets met een normale poetsbeweging. Zorg ervoor dat je de borstel in een lichte hoek tegen het tandvlees houdt (± 45°) om het tandvlees goed te kunnen poetsen. Oefen niet te veel druk uit tijdens het poetsen. Het kan even duren voordat je gewend bent aan de poetstechniek (meestal 3-5 dagen), maar daarna wil je niets anders meer ;)

hoe werkt

the brush?

Een ruimte tussen het kopje en de borstel brengt de trillingen over. Het kopje zit daarom stevig op de borstel bevestigd. Vervang het kopje iedere 8 weken voor de beste reiniging. Verwissel de borstelkop door deze in een verticale beweging eraf te halen en terug te zetten. Niet draaien of buigen.

de knop van

the brush

Druk de knop kort in om de borstel aan te zetten en om van stand te wisselen. De borstel onthoud je laatste stand. Druk de knop 2 seconden in om de borstel kort aan te zetten of uit te zetten. De borstel stopt automatisch na 4x30 seconden. De timer geeft aan dat je van kant kan wisselen.

vijf verschillende

standen

  • Algemene stand
  • Zachte vibraties voor gevoelige tanden
  • Masserende stand voor tong of tandvlees
  • Afwisselende vibraties
  • Krachtige stand om tandplak te verwijderen

de batterij van

the brush

Bij levering is de batterij voor ongeveer 70% opgeladen. De indicator wordt rood als de batterij bijna leeg is, daarna gaat hij nog 2 weken mee. Mocht de batterij helemaal leeg zijn, gaat hij pas weer aan als hij voor 67% is opgeladen. Na 10-12 uur is de batterij volledig opgeladen, en verandert de indicator van rood naar groen. Tijdens het opladen kan de borstel niet aan. Zorg dat je voor het opladen een DC 5V 1A adapter gebruikt, dus geen snelladers.

take care of your

brush

Spoel de borstel en borstelkop na gebruik met water af en droog ze. Ontkoppel de borstelkop met een verticale beweging tegen beschadiging. Niet draaien of buigen. Vermijd hitte en bewaar op een koele, droge plek. Dit product voldoetaan de normen voor elektromagnetische apparaten. Indien je een pacemaker of een ander geïmplanteerd apparaat hebt, neem dan voor gebruik contact op met je arts.

doet je borstel het opeens

niet meer?

Probeer dan één of meerdere van de volgende stappen: Controleer of je borstelkopje recht is uitgelijnd met de voorkant van de borstel. Maak hem schoon en laat volledig drogen. Houd de knop 10 seconden ingedrukt om de batterij volledig te ontladen. Laad je borstel volledig op.

start met

recyclen

We bieden een recyclingprogramma aan om te garanderen dat onze producten op de juiste manier worden gerecycled, zodat ze een nieuw leven krijgen. Heb je een Repeat abonnement? Voeg hier dan een recyclezak aan toe voor jouw volgende levering. ♻️

Repeat and

Repeat

Met Repeat ben je altijd voorzien van een fris borstelkopje en voldoende tandpasta. Op onze website kan je jouw Repeat altijd aanpassen naar jouw wensen. Nog geen Repeat? Druk op deze knop een activeer!

vragen of opmerkingen

over Boombrush?

Support

Wij helpen je graag op werkdagen binnen 24 uur.

FAQ's

Check de FAQ's voor direct antwoord op je vragen.