Doe de quiz voor

jouw mondzorgadvies

Elk gebit is anders, daarom is een persoonlijk mondzorgadvies dan ook écht belangrijk voor de juiste verzorging van jouw mond. Doe nú de quiz en krijg een gratis mondzorgadvies speciaal afgestemd op jouw gebit.

Dit zijn 3 redenen waarom iedereen de mondzorg quiz doet en het persoonlijke mondzorgadvies toepast op hun dagelijkse routine.

Reden 1:

Persoonlijk advies

In de mondzorg quiz kan je zelf aangeven wat jij belangrijk vindt voor je gebit en welke dagelijkse gewoontes jij hebt. Zo kan de mondzorgtest een advies ontwikkelen dat écht afgestemd is op jou. Sommige kleine gewoontes kunnen namelijk een hoop invloed hebben op je mondgezondheid.

Reden 2:

Verzorg jouw mond

Je mond werkt hard om alle bacteriën tegen te gaan en je tanden hier tegen te beschermen. Door de juiste verzorging toe te passen houd jij jouw mond écht fresh en gezond. Het persoonlijke advies maakt dit voor jou een stuk makkelijker.

Reden 3:

Sterke tanden

Je gebit krijgt een hoop te verduren. We bijten op onze nagels, we scheuren verpakkingen open met onze tanden en we eten harde snoepjes. Door een persoonlijk mondzorgadvies op jouw gewoontes toe te passen zorg jij ervoor dat je tanden sterk blijven.

wat de brushers

over ons zeggen

bekend van