Terug naar blogoverzicht

Goede mondzorg voornemens voor een stralend 2023!

Ons voornemen blijft altijd om mondzorg te blijven ontwikkelen en verbeteren, maar wat kun jij hier zelf aan doen? In deze blog delen wij een aantal goede voornemens die jij kunt implementeren voor een optimale mondzorg routine.

1. Start jouw nieuwe mondzorg routine

Wist jij dat het implementeren van een nieuwe routine 60 dagen kost? Start jouw goede voornemen vandaag en jij bent over 2 maanden een poets expert. Wat heb je daarvoor nodig?

1. Een goede borstel, om jou deze tijd te gunnen mag jij de Boombrush 60 dagen
uitproberen!
2. Poets je tanden tweemaal per dag minstens 2 minuten.
3. Flos en stook je tanden voor de plekken waar je lastig bij kunt.
4. Vervang je borstelkopje op tijd. Ga voor onze Refill zodat je dit nooit meer
vergeet.

2. Poets duurzaam, koop minder

Naast het onderhouden van een schoon gebit is het ook belangrijk om de planeet te onderhouden. Door te poetsen met Boombrush help jij hieraan mee. Door de 90 dagen batterij bespaar je stroom, daarnaast kun je met onze Refill al je gebruikte producten recyclen. Tenslotte bieden wij levenslange garantie waardoor jij totaal minder aankopen hoeft te doen!

3. Recycle

Door jouw borstelkopjes te recyclen kunnen wij hier weer mooie dingen van maken. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw recycle status op actief te zetten, dit kan in jouw account. Benieuwd wat er vervolgens met jouw borstelkopjes gebeurt? Lees het hier.

4. Maak de tandarts jouw beste vriend

Hoe vaak ben jij afgelopen jaar naar de tandarts geweest? Er wordt aangeraden om ieder half jaar voor een controle langs de tandarts te gaan. Naast de algemene controle bij de tandarts kun je er voor kiezen om (op advies) een bezoek aan de mondhygiëniste te brengen voor wat extra mondzorg.

5. Stook jouw tanden

Je kunt jezelf er niet vaak genoeg op wijzen; stook je tanden! Door naast het poetsen van je tanden ook je tanden te stoken haal je niet alleen het hardnekkige tandplak weg maar voorkom je ook ontsteking van je tandvlees, gaatjes en andere problemen van je tandvlees. Pssst.. wij zijn achter de schermen bezig met het ontwikkelen van onze eigen BOOM Picks. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie!

Benieuwd naar onze goede voornemens? Check het hier!