Vragen? Wij hebben antwoorden.

Hier vind je al onze antwoorden op de veelgestelde vragen over BOOMBRUSH. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op via whatsapp of stuur een email op [email protected]

Popular questions

Hoe werkt het 60 dagen uitproberen?
De meeste mensen moeten even wennen aan sonisch poetsen. Daarom mag je bij ons de tandenborstel 60 dagen uitproberen. Als je binnen deze periode de tandenborstel naar ons terugstuurt, zetten wij je Refill stop en krijg je gewoon je geld terug. 
Wat is BOOMBRUSH Refill en hoe werkt het?
Met het BOOMBRUSH Refill programma sturen wij jou elke 1,2 of 3 maanden een nieuwe opzetborstel toe. Zo heb je altijd op tijd een frisse borstel en kun je het maximale uit je tandenborstel halen. Je kunt je Refill op elk moment aanpassen, pauzeren of stopzetten in je BOOMBRUSH account. Daarnaast heb je met een Refill plan levenslange garantie op je BOOMBRUSH.
Kan ik een BOOMBRUSH kopen zonder een Refill?
Ja dit kan! Bij het bestellen van de BOOMBRUSH kun je aangeven dat je géén Refill wilt. Let wel op dat een borstel zonder Refill in dat geval duurder is. Wil je meer weten over BOOMBRUSH Refill? Bekijk dan onze Refill pagina.

The BOOMBRUSH

Kan ik BOOMBRUSH gebruiken onder de douche?
Dat kan zeker! De borstel is IPX7 waterdicht. Dit betekent dat hij gekeurd is en hij maximaal 30 minuten lang 1 meter onder water kan zijn zonder kapot te gaan. Je kunt hem dus prima meenemen onder de douche.
Wat maakt de BOOMBRUSH uniek?
De BOOMBRUSH is een goed industrieel ontwerp en heeft een ongekende batterijduur van maar liefst 90 dagen, wat hem uitermate geschikt maakt om ook mee op reis te nemen. De borstel onthoudt je persoonlijke vibratie voorkeuren en in je BOOMBRUSH omgeving krijg je met je refill handige tips om je mondgezondheid te verbeteren. In combinatie met een refill plan heb je levenslange garantie en daarom schaf je maar één keer een BOOMBRUSH aan. Daarnaast worden alle borstelkopjes ook nog eens gerecycled. 
Wat is verschil tussen sonisch en elektrisch poetsen?
De BOOMBRUSH is een sonische tandenborstel. Sonische tandenborstels vibreren tussen de 30.000 en 40.000 keer per minuut! Hierdoor kan een sonische tandenborstel poetsen op plekken waar een normale of gewone elektrische tandenborstel dat niet kan. De hoge vibraties zorgen dat tandpasta, speeksel en water tussen de tanden en onder het tandvlees kunnen komen.
Is de BOOMBRUSH ook geschikt voor kinderen?
Absoluut! Sonische tandenborstels kunnen ook goed gebruikt worden voor het melkgebit. Kinderen onder de 10 jaar kunnen de trillingen wel als heftig ervaren. Daarom werken wij nu ook aan een kinderborstel. Wil je graag op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Waar moet ik op letten tijdens sonisch poetsen?
Sonisch poetsen en normaal poetsen lijkt erg op elkaar. Let er wel extra op dat je de tandenborstel goed onder een hoek van 45 graden op je tanden houdt. Als je dit niet goed doet, zul je merken dat er een trilling wordt overgebracht. 
Hoe moet ik poetsen met een BOOMBRUSH ?
Het is heel waarschijnlijk dat sonisch poetsen nieuw is voor jou dus dan snappen we dat wat uitleg wel op zijn plek kan zijn! Wij raden aan om met jouw BOOMBRUSH ongeveer op dezelfde manier te poetsen als met een handtandenborstel. De beweging is hierbij het zelfde, alleen hoef je de borstel minder te bewegen omdat de borstel zelf al beweegt voor jou! 
Hoe weet ik wanneer ik de BOOMBRUSH moet opladen?
Als de BOOMBRUSH bijna leeg is zal het lampje op de borstel rood kleuren. Zo weet je dat het tijd is om hem op te laden!
Hoe kan ik de verschillende poetsstanden selecteren?
Door de knop waarmee je de borstel aan zet kort in te drukken kun je van poets stand veranderen.

Shipping & Warranty

Moet ik betalen voor de verzending?
Als je een BOOMBRUSH koopt, verzenden wij deze gratis! Ook voor een Refill hoeft je geen verzendkosten te betalen. Voor losse producten zoals kabeltjes en borstelkopjes rekenen wij €2,00 verzendkosten als het totaalbedrag onder de €40,- blijft.
Wat is de levertijd?
Als je voor 20:00 bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Dan heb je meestal je bestelling de volgende werkdag in huis in Nederland, of de dag erna in België! 
Heb ik garantie op mijn BOOMBRUSH?
Met BOOMBRUSH Refill heb je levenslange garantie op jouw BOOMBRUSH! Als je borstel het, wanneer dan ook, minder dan perfect doet krijg je van ons gewoon een nieuwe! Wanneer je geen Refill plan hebt, geven we nog steeds 2 jaar fabrieksgarantie.
Mijn borstel is kapot, wat nu?
Ook al komt het weinig voor, het gebeurt soms dat een BOOMBRUSH kapot gaat. Dat is natuurlijk heel vervelend. Natuurlijk kan je niet zonder je tandenborstel en is het belangrijk om zo snel mogelijk weer een werkende te hebben. Als je een doorlopend Refill plan hebt kan je aan de klantenservice een video doorsturen van de kapotte borstel. Dit kan gewoon via whatsapp! Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk weer een borstel van ons ontvangt!
Ik wil graag mijn BOOMBRUSH terugsturen. Hoe moet ik dat doen?
Je kunt voor uitgebreide informatie hierover onze retourneringsvoorwaarden bekijken. Als je zeker bent van je keuze, neem dan contact op met onze klantenservice. Daar kunnen we je verder helpen om je retour aan te melden. Omdat wij het borstelkopje niet kunnen hergebruiken, rekenen we hier wel een vergoeding van €5,- voor. 
Ik woon niet in Nederland. Kan ik ook een BOOMBRUSH krijgen?
Natuurlijk! Wij leveren op dit moment aan 9 landen; Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Luxemburg. Wil je graag een borstel hebben, maar woon je niet in een van deze landen? Neem dan even contact op met de klantenservice en wij zorgen dat ook jij een BOOMBRUSH kunt krijgen. De verzendkosten zijn voor ons weliswaar iets hoger, maar deze nemen wij graag voor onze rekening! Ook voor de refill betaal je in het buitenland gewoon hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat de verzendingen wat langer kunnen duren. 

Refill

Wat is als ik meerdere borstel kopjes per keer wil bij een Refill?
Geen zorgen! Je kan gewoon een extra opzetborstel toevoegen aan jouw Refill programma. Dit kun je doen in je BOOMBRUSH account. Je kunt ook een borstelkopje van een andere kleur toevoegen. Dat kan ook erg handig als je de tandenborstel deelt met iemand, maar je niet hetzelfde borstelkopje wilt gebruiken en je ze makkelijk uit elkaar wilt kunnen houden. 
Kan ik zelf kiezen hoe vaak ik mijn Refill krijg?
Dat kan! Via je BOOMBRUSH account kun je aangeven hoe vaak je een Refill wilt krijgen. Deze staat standaard op één keer per drie maanden, maar dit kun je ook veranderen naar eens per twee maanden of eens per maand.
Wanneer kan ik mijn Refill voorkeuren aanpassen?
Wanneer jij wilt! Let wel op dat je het Refill programma ten minste 48 uur voor de volgende verzending stopzet of pauzeert, anders kunnen we de verzending niet meer annuleren en wordt deze in rekening gebracht en verstuurd. Wij zullen je tegen die tijd nog een mail sturen als herinnering.
Ik heb een nieuwe creditcard ontvangen, hoe kan ik mijn betaalgegevens aanpassen voor de Refill?
Je kunt je betaalgegevens gemakkelijk aanpassen in je BOOMBRUSH omgeving!
Ik heb een BOOMBRUSH zonder Refill besteld maar ik wil toch een Refill programma, kan dat?
Jazeker, je kunt als je een BOOMBRUSH hebt gekocht gewoon je Refill aanzetten in de BOOMBRUSH omgeving.

Other questions

Wie of wat is BOOMBRUSH?
BOOMBRUSH is een nieuw merk in de mondzorg. Wij vinden dat mondzorg makkelijker en bewuster kan! Samen met gezondheidsexperts komen wij tot de kern van goede mondverzorging. Bekijk het volledige verhaal op onze about us pagina
Waarom zit er geen oplaadblok bij mijn oplaadsnoer?
De BOOMBRUSH hoeft maar eens in de 3 maanden opgeladen te worden. Met het meegeleverde oplaadsnoer kun je hem in iedere USB poort steken. Zo kan je hem opladen aan bijvoorbeeld je laptop, of je telefoon lader zelf. Dat is weer een lader minder in het milieu!
Ik ben mijn oplaadsnoer kwijt, wat nu?
Geen paniek! Via de winkel is het gewoon mogelijk om weer een nieuwe te bestellen. Voor een losse bestelling moeten we wel verzendkosten rekenen. Je ontvangt het nieuwe kabeltje dan binnen 2 tot 3 werkdagen thuis.
Waarom zou ik voor BOOMBRUSH kiezen?
Je mondgezondheid is belangrijk voor jou en daarom ook voor ons. Bij persoonlijke kwestie als de hygiëne van je mond hoort een persoonlijke benadering. Met BOOMBRUSH heb je zowel een goede service als een sterk product. BOOMBRUSH is ontwikkeld door een team van experts, om te garanderen dat wij niets minder dan perfecte kwaliteit leveren.
Ik ben een professional en wil meer informatie over BOOMBRUSH
We zijn bezig om met BOOMBRUSH een netwerk van specialisten te bouwen waarmee we onze producten en diensten kunnen blijven verbeteren. We betrekken jouw tandarts daar ook graag bij! Je kunt jouw tandarts zich hier laten aanmelden bij BOOMBRUSH. Wij zullen dan contact met jouw tandarts opnemen zodat hij of zij onze producten kan uitproberen.
Ik twijfel nog, wat kan ik doen?
Dat is niet erg! Je mondhygiëne is erg belangrijk, dus wij snappen als geen ander dat je graag de beste keuze maakt. Daarom mag je BOOMBRUSH maar liefst 60 dagen uitproberen. Bevalt de borstel toch niet? Dan kun je hem binnen deze tijd gratis terugsturen.
Hoe werkt het recycleprogramma?
Bij BOOMBRUSH geven we niet alleen om de gezondheid van jouw mond, maar ook de gezondheid van onze planeet. Door sonisch te poetsen verminder je je plastic verbruik al vergeleken met een normale handtandenborstel, maar bij BOOMBRUSH doen we graag wat extra. Als je een Refill afsluit krijg je een speciaal daarvoor ontworpen voorgefrankeerde envelop thuisgestuurd waar je je gebruikte borstelkopjes in kunt doen. Als deze is gevuld met 4 kopjes kun je deze zo in de brievenbus doen. Wij zorgen dan dat deze goed gerecycled worden. Bekijk onze recycle pagina voor meer informatie!
Zijn de borstels recyclebaar?
Alle BOOMBRUSH die kapot of versleten zijn worden gerecycled. De handheld is van binnen is zo ontworpen dat hij goed te recyclen is bij onze recyclepartner in Volendam. Voor de milieubewuste gebruiker kunnen we na 5-7 jaar enkel de batterij van de borstel vervangen en weer terugsturen. 
Kan ik de oplader gewoon gebruiken met het blok waarmee ik mijn telefoon oplaad?
Omdat wij geen oplaadblok bijleveren is dit een hele logische vraag. Het antwoord hierop is ja! Je kunt gewoon het oplaadblok van jouw mobiele telefoon gebruiken om jouw BOOMBRUSH op te laden. 
Help, mijn BOOMBRUSH doet het niet meer goed! Wat moet ik doen?
Wat vervelend! Je kunt hierbij contact opnemen met de klantenservice en dan zorgen wij dat je een nieuwe BOOMBRUSH krijgt toegestuurd!
Kan ik mijn BOOMBRUSH ook delen met meerdere gezinsleden door meerdere borstelkopjes te gebruiken?
De borstelkopjes van de BOOMBRUSH gaan er niet super makkelijk af en zijn over het algemeen niet bedoelt om te delen met andere gezinsleden.
Kan ik de BOOMBRUSH als hij aankomt meteen gebruiken?
Jazeker! Je kunt als de BOOMBRUSH binnen komt direct gebruiken. Wel is er een grote kans dat hij niet volledig is opgeladen en het de eerste keer niet meteen 90 dagen volhoudt. 
How can I bring my Boombrush somewhere in a neat and tidy way?
At the moment we are working hard to develop a travel case and we will let you know when it’s ready! For now, you could just keep the Boombrush in your toiletry bag. Note: do not forget to remove the brush head from your Boombrush. It could break off due to the movement of luggage, which would be a shame! You could put these separately in a plastic bag for hygiene, for example.
Is de BOOM Paste microplasticvrij?
De BOOM Paste bevat inderdaad geen microplastics. De gebruikte PEG-8-verbinding is namelijk een in water oplosbaar polymeer en is daarbij geen plastic. Je kunt dus gewoon plasticvrij poetsen met de BOOM Paste! 
Bestelling:
Totaal:
Naar betaling
4.6/5  met  2619 reviews  op 
2023 © All rights reserved.