BOOMBRUSH x Dragons’ Den

Wednesday, April 14 2021

Whaaaaa….eindelijk mogen we het jullie vertellen, we hebben meegedaan aan Dragons' Den! En waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat mondzorg leuker, duurzamer en betaalbaarder moet. Nooit meer borstelharen die een kilometer uit elkaar staan, nooit meer een lege batterij en altijd een schoon kopje zodat niet alleen jij maar ook je mond happy is! Ben jij benieuwd of we de Dragons hebben kunnen overtuigen? Bekijk de uitzending op 15 april om 21:30 op NPO1.

In december 2020 werd Boombrush gevraagd om mee te doen met het tweede seizoen van tv programma Dragons’ Den. Daar hoefden Kim en Elias niet lang over na te denken en ze pakten de kans met beiden handen aan. In Dragons’ Den komen Nederlandse ondernemers om hun idee te pitchen tegenover 5 investeerders, welke, als zij het idee interessant genoeg vinden, kunnen investeren. 

Onze pitch 

Wij zijn er van overtuigd dat mondzorg leuker, gemakkelijker en betaalbaarder kan. Iedereen verdient goede mondzorg, en dat is wat wij bieden met Boombrush. Nooit meer je borstelharen die een kilometer uit elkaar staan, nooit meer je batterij leeg als je met je borstel wilt gaan poetsen en altijd een schoon kopje zodat niet alleen jij maar ook je mond tevreden is :) 

In de pitch brengen we dit over, en vertellen we over het belang van goede mondzorg. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen alles te bieden op het gebied van preventieve mondzorg. Op dit moment zijn er meer dan 5.000 tevreden Boombrushers maar wij zijn pas echt tevreden als iedereen weer lacht.

Bestel de Boombrush

Nu tijdelijk €20 korting met code DRAGON20
Bestelling:
Totaal:
Naar betaling
4.6/5  met  2705 reviews  op 
2023 © All rights reserved.